[PL] Gracze z Polski

Discussion in 'Local Scene' started by GLC, Mar 28, 2002.

1. byczy

byczy Well-Known Member

Re: sparing partner

To ja ci napisze /versus/images/graemlins/wink.gif
    Ja juz jestem po sesji i wszystko mam zdane. Teraz odbebniam praktyki, a w lipcu na turniej VF pod warszawe : Gora Kalwaria /versus/images/graemlins/laugh.gif

2. gracjanski

gracjanski Member

hehe, wszytkiego nie czytalem. Ale moge nawet tez nie raz do polski wstapic, bo daleko nie mam, mieszkam w Berlinie i tez nawet nie raz na imprezy lece do polski /versus/images/graemlins/laugh.gif

Kiedy ma byc te spotkanie pod wawy?

3. Cephiros_VII

Cephiros_VII Well-Known Member

do byczy:
    Widzialem twoje filmiki (te z sygnatorki na forum PSXExtreme (bo chyba byczy200cos_tam to ty?? )) I wiesz co , no tych filmikach widac ze grasz na padzie bo ani razu nie zrobiles kolanka /versus/images/graemlins/smile.gif /versus/images/graemlins/smile.gif /versus/images/graemlins/smile.gif.

Chodzi mi po glowie tak pomysl aby zrobic jakis spis ludzi interesujacych sie VF (wraz z info skad sa i jakis kontakt) to by latwiej bylo znalesc sparing partnera do pogrania...

Co wy na to ???? (Tak spis bylby oczywiscie na MOJEJ stronie he,he,he).

4. byczy

byczy Well-Known Member

masz racje cephiros gralem na padzie, byczy2001 to ja /versus/images/graemlins/laugh.gif, a ten najnowszy filmik jest z lutego, a od kwietnia mam sticka /versus/images/graemlins/smile.gif i kolanko pieknie idzie :> . Apropo spisu, to niewiem czy jest sens cos takiego robic bo naprawde jest nas garstka..
    Gracjanski i ty cephiros tez :
    http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=29395 tu ma sie odbyc turniej w VF , w zasadzie to tylko namiastka turnieju, ale dobre i to. Ja jestem. Do VF narazie jest tylko 8 osob , nie ma Wachy wiec sa wieksze szanse na zwyciestwo /versus/images/graemlins/laugh.gif.

5. Cephiros_VII

Cephiros_VII Well-Known Member

No wlasnie dlatego ze jest nas tak malo dobrze byloby wiedziec gdzie kto mieszka i jak sie z nim skontaktowac. Jesli chodzi o turniej to wtedy jestem w chorwacji /versus/images/graemlins/tear.gif

6. gracjanski

gracjanski Member

[ QUOTE ]
    byczy said:

masz racje cephiros gralem na padzie, byczy2001 to ja /versus/images/graemlins/laugh.gif, a ten najnowszy filmik jest z lutego, a od kwietnia mam sticka /versus/images/graemlins/smile.gif i kolanko pieknie idzie :> . Apropo spisu, to niewiem czy jest sens cos takiego robic bo naprawde jest nas garstka..
    Gracjanski i ty cephiros tez :
    http://forum.psxextreme.pl/index.php?showtopic=29395 tu ma sie odbyc turniej w VF , w zasadzie to tylko namiastka turnieju, ale dobre i to. Ja jestem. Do VF narazie jest tylko 8 osob , nie ma Wachy wiec sa wieksze szanse na zwyciestwo /versus/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

nic nie widze, bo zabezpieczone wszystko i mi sie nie chce sie zarejestrowac. Ale jezeli ktos do Berlina chce przyjechac, to zaden problem. U nas sa paru ludzi ktorzy graja na VF4 Evo. Ale nie tylko to.

7. byczy

byczy Well-Known Member

[ QUOTE ]
    gracjanski said:
    Ale jezeli ktos do Berlina chce przyjechac, to zaden problem. U nas sa paru ludzi ktorzy graja na VF4 Evo. Ale nie tylko to.

[/ QUOTE ]
    Ciekawa i mila propozycja, moze kiedys skorzystam, przy okazji jakiegos turnieju/zlotu /versus/images/graemlins/smile.gif

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice